Om

Mit navn er Rosalba Osorio og jeg underviser i spansk.  Jeg brænder for at undervise på mit modersmål, som er spansk. Jeg arrangerer forskellige events på spansk.  Hvis du vil lære spansk eller forbrede det, kan jeg hjælpe dig.

Har du en ide om en event, foredrag eller andet om Spaien eller Latinoamerika?. Kontak mig.  Jeg støtter og rådgiver dig.

Nedenfor kan du læse en af min elevs anbefalinger

 

Cand. Mag. i spansk og engelsk.

Syddansk Universitet

Odense, Danmark

Rosalba

 

 

 

 

 

 

Anbefaling af min lærer Rosalba Osorio, som har givet mig eneundervisning i spansk foreløbigt gennem halvandet år.

Rosalba er en højt kvalificeret og engageret underviser, med en udpræget sans for at aflæse elevens læringsstil, og målrette undervisningen efter individuelle ønsker og behov. Hun anvender varierende materialer, opgaver og læringstilgange så det samlede udbytte opleves motiverende og udfordrende i en konstant udviklende proces.

Man mærker at Rosalba brænder for sit faglige område. Hun er indlevende og smitter med sin entusiasme – og formår samtidig at holde styring og overblik.

Personligt oplever jeg Rosalba som en iderig kvinde med et positivt livssyn. Hun er meget sympatisk, og jeg medgiver hende de bedste anbefalinger – må flere få glæde og gavn af hendes mangeartede kompetencer.

 

Susanne Jensen 2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *